RENOVARI & CONSTRUCTII CASE


Renovam orice tip de casa indiferent de complexitatea si gradul de dificultate al lucrari. Expert Construct vine in sprijinul clientilor nostrii cu solutii complete pentru renovarea casei tale. Fiind o echipa de executanti profesionisti in renovarile de case, oferim cele mai fiabile solutii si cele mai inovative idei.
Materialele folosite in campu munci si tehnica le lucru de care dispunem reprezinta doua dintre caracteristicile principale care ne plaseaza in topul celor mai apreciate firme de renovari case!
  • Consultanta si analiza Cum Procedam?

    In cazul in care aveti de renovat casa sau chiar aveti nevoie sa construiti o casa veti primi cele mai bune sfaturi astfel incat sa obtinem cele mai bune solutii raportate la calitate/pret.
  • Personal calificat Ce facem?

    Echipa noastra va ajuta cu: constructie pereti, aplicare tencuiala , placare cu gips carton, aplicare glet, realizare finisaje, placare cu polistiren, realizare tavane false, turnat sapa, montaj parchet.

Realizare izolatii exterioare case


Placare cu polistiren
Izolarea exterioara a peretilor se face pentru a imbunatati inertia lor termica. Materialul cel mai des folosit in aceasta operatiune este polistirenul expandat, raportul dintre cost si eficienta fiind unul convenabil.
Izolatie fundatie
La nivelul fundatiei, izolatia se face de cele mai multe ori in timpul efectiv al constructiei. Motivul principal pentru care este realizata tine de hidroizolatie, intrucat fundatia unei cladiri intra foarte usor in contact cu umezeala din pamant, crescand riscul de aparitie a igrasiei si a mucegaiului.

Izolatie cu vata minerala Produsele din vată minerala au o conductibilitate termică foarte scăzută, rezistenţă la acumularea umezelii sau condensului, o structură stabila în timp şi rezistenţă la îmbătrânire.

Tencuiala Decorativa

Tencuiala decorativa este un finisaj pentru constructii folosit pentru a oferi unei suprafete un aspect estetic si cat mai placut.

Aplicam tencuiala decorativa de orice tip. Culoarea are o importanta speciala atât pentru fatada, cât si pentru casa, în special din punct de vedere estetic. Echipa noastra este gata sa va ajute in alegerea celor mai bune solutii atunci cand vine vorba de pasul final - tencuiala decorativa.