RENOVARI APARTAMENTE BUCURESTI


Oferim servicii complete pentru renovarea apartamentelor indiferent de gradul de complexitate al lucrari. Inaintea oricarei lucrari de renovare a apartamentului dvs, veti primi cele mai bune sfaturi in achizitionarea materialelor si cea mai buna consultanta pentru lucrarea de renovare.

Fiecare client isi doreste ca renovarea sa fie pe termen lung, iar acest lucru depinde atat de calitatea materialelor folosite, cat si de calitatea executiei.

Satisfactie Garantata

Toate lucrarile efectuate de echipa noastra sunt garantate astfel incat veti sti ca ati ales o echipa de profesionisti cu o bogata experienta tehnica in domeniul constructiilor si renovarilor. Alegem sa lucram cu materiale de cea mai buna calitate astfel incat sa obtinem un timp cat mai bun de executie si o calitate superioara a lucrari efectuate.
Alaturi de Renov Construct ai orice lucrare GARANTATA

Unde lucram?

Suntem gata sa va oferim ajutor in renovarea aparatamentului dvs indiferent de zona in care locuiti. Echipa noastra se va deplasa in orice sector din Bucuresti si avem capacitate sa realizam orice tip de lucrare si in judetul Ilfov.
Oferim servicii de calitate în domeniul construcțiilor, la standarde europene.
Va stăm la dispoziție permanent cu o echipă calificată care pune accent pe servicii de înaltă calitate iar dupa finalizarea lucrarilor veti avea si garantia lucrari.
Construieste si renoveaza alaturi de EXPERT CONSTRUCT

Etapele unei lucrari alaturi de noi


Nu ezita suna-ne acum: Tel: 0771 749133

Intrebari frecvente

1Cum ma puteti ajuta?
Firma noastră este specializată în amenajări interioare și realizăm: sape, tencuieli, zugrăveli, placare cu rigips, montaj gresie și faianță, montaj izolație termosistem, montaj parchet.
2Cat costa renovarea apartamentului?
Costul final al lucrarilor oferite de firma noastra va fi determinat de suprafata apartamentului dvs si de tipul lucrarilor efectuate.
3Pot avea incredere in serviciile dvs?
DA. Cu siguranta echipa noastra va efectua orice interventie numai dupa o analiza de specialitate iar lucrarile noastre sunt GARANTATE dupa finalizare.