MONTAJ PARCHET - BUCURESTI SI ILFOV


Calitate la superlativ

SERVICII MONTAJ PARCHET PROFESIONAL

Expert Construct va ofera servicii de calitate pentru pregatirea sapelor, montajul parchetului masiv, stratificat si laminat, dar si servicii ce au ca obicetiv principal reconditionarea pardoselilor deja existente.
Oferim servicii complete pentru montajul parchetului laminat, montaj parchet stratificat, montaj parchet dublustratificat, montaj parchet triplustratificat si montaj pardoseli din lemn masiv.

Toate operatiunile ce includ montarea parchetului beneficiaza inainte de orice actiune din partea noastra de expertiza tehnica specializata astfel vom putea sa va oferim servicii superioare pentru montajul parchetului.

MONTAJ PARCHET CORECT SI CURAT

Alegem sa lucram intotdeauna in cunostinta de cauza, astfel vom optimiza montajul parchetului in locuinta dvs astfel incat sa nu renuntati la confortul dvs in detrimentul unui santier care nu se mai termina
Montarea prachetului impune anumite reguli iar echipa noastra se va asigura ca le va indeplini in cel mai mic detaliu. Alege serviciile noastre de montaj parchet in orice zona din Bucuresti si chiar si in judetul Ilfov.


Ce parchet montam?
Parchet masiv;
Parchet stratificat;
Parchet laminat.

Ghidul montari parchetului

Expertiza suprafetie de montare.
Suprafata pe care se monteaza parchetul trebuie sa fie plana, uscata, curata si stabila. Orice denivelare va trebui sa fie netezita sau prelucrata dupa caz.

Calculul rosturilor de dilatatie
Vom avea grija sa avem un spatiude dilatatie perimetrale de min. 1 cm. Pardoseala din lemn nu trebuie instalata foarte aproape de pereti, alte elemente de constructive sau instalatii fixe deoarece variatiile sezoniere ale pardoselii din lemn sunt intre 30 si 60%.

Montajul parchetului
Inainte de montarea primelor placi de parchet, se masoara incaperea pentru a stabili daca este necesara reducerea latimii pentru primul rand de placi. Se incepe montarea primului rand in coltul stang al incaperii. Laturile lambei de la primul element trebuie sa fie pozitionat pe directia peretelui, iar laturile ulucului trebuie sa fie pozitinate spre directia instalatorului.

Pentru a imbina placile lambele de sus se introduc in uluc si se blocheaza profilul prin apasare. Ulterior se blocheaza mecanismul de imbinare prin lovirea lui cu ciocanul de cauciuc in pareta de sus.

Montarea plintelor
Acest pas este ultimul si presupune montarea plintelor la perete, astfel incat sa mascheze distanta de dilatare, dar si cabluri sau fire.
Trimite o cerere pentru montajul profesional al parchetului.

[contact-form-7 id="123" title="Montaj"]